If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе сефте виждам кутия да се 4упи така .... мен ми се струва 4е не6то друго се е стро6ило и направило на мармалад зъбите ... с каране освен ако не е дефектна е голям зор да се с4упи така
абе сефте виждам кутия да се 4упи така .... мен ми се струва 4е не6то друго се е стро6ило и направило на мармалад зъбите ... с каране освен ако не е дефектна е голям зор да се с4упи така
скоростната кутия беше отваряна и преди това, какво е правено не мога точно да кажа, но според мен бяха сменяни задните лагери защото тези които бяха вътре бяха с двойна пластмасова капсуловка което според мен е тъпо за възел който се къпе в масло, но може и да греша де защото тая алфа си е КУЕСТ отвсякъде
иначе ако на някой му се наложи да знае, че карантиите са същите като на 8 клапанова 155-ца, с малки изменения само на един лагер.
сега и Вальо се сдоби с по-дълга 5 скорост(заради моя грешка) та ще видим има ли полза от това
та за cold air intake-а смешното беше, че маркуча го бяха заболи в тази пластмасова кутия и досети се кога е щял да достави студен въздух пред филтъра
ние не, че сме увеличили мощността, но поне го направихме малко по-прилично
wsushnost na koi mu e rabota da mi trie mnenijata i da mi dane publichno objasnenie zashto go e napravil ????
necenzuren stil ne sam pozlavl
pak i si pisha samo verni neshta , ta ???
chakam i da razbera koi e ????
shtoto ako ne si priznae s dobro ....
da mu ........ shte kaza po kusno za kolata stava duma !!!
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Браво колега точно така се кара. Не се притеснявай твоя начин се различава от нашия само по вложените средства в колата за единица време(каквато и да е тя-ден,седмица,месец)
Двойно капсулованите лагери са сложени заради не особено добре(сроред мен) обяснена теория за коефициента на температурно разширение метала-един вид презастраховка за добро мазане при критични условиял.А за конкретния случай си мисля че проблема идва от много тежко копито(личен опит)...но при такъв автомобил то просто ти идва отвътре
Comment